Over ons

Hoe De Training Company georganiseerd is

Wij trainen medewerkers en managers

Samen werken aan vernieuwing

15 trainers met ieder hun eigen specialisme die ook regelmatig spreken bij congressen, events en dagvoorzitters. 4 management-adviseurs helpen organisaties allereerst bij het formuleren van de huidige en gewenste situatie. Alle trainingsthema’s zijn ook individueel als coaching mogelijk.

Trainingen

De trainers van De Training Company zijn heel ervaren en gespecialiseerd in een bepaald gebied van kennis en overdracht. Zij kijken op een verfrissende, eigentijdse en eigen-wijze manier naar stressmanagement, projectmanagement, teamontwikkeling, organisatieontwikkeling, e.d.  Allen zijn al jaren zelfstandig ondernemer met een eigen trainingspraktijk. Binnen DTC zijn zij aanwezig met hun meest favoriete training.

Advies en Partnership

Wij gaan uitsluitend met management of directie in gesprek die open staan voor advies en partnership om samen een nieuwe frisse wind door het bedrijf te laten waaien. Dat kan een nieuwe visie zijn, verandering van bedrijfscultuur of training op tevoren bepaalde kernzaken.

Initiatief Rob van Veenendaal

Rob van Veenendaal

Rob van Veenendaal

De Training Company is afgelopen jaar (2015) geïnitieerd door mij, Rob van Veenendaal. Mijn persoonlijke fascinatie ligt bij de biografie van personen en bedrijven. Zowel mensen als organisaties maken een ontwikkeling met groeimomenten mee van verleden, heden naar toekomst. Samen werken aan vernieuwing, daar wil ik met Werk & Toekomst en De Training Company positief aan bijdragen. Meer lezen

Werk & Toekomst

De Training Company is formeel een dienst van Werk & Toekomst . Het KvK-nummer en de Algemene Voorwaarden van Werk & Toekomst zijn van toepassing. Onder de naam Werk & Toekomst wordt persoonlijke coaching verzorgd. De bedrijfstrainingen worden onder de naam De Training Company uitgevoerd. KvK-nr: 30230398 (Utrecht)