in Utrecht

Veelal zijn onze Trainingen in Utrecht en Midden-Nederland

logo medium

Utrecht kennen we goed: alle trainingslocaties, horeca, garages, etc. Samen maken we de best passende keuze. Een vergadercentrum met vlakbij een parkeergarage? Liever een oude werfkelder langs de gracht? Informele setting in een oud pand? Een zaal van een restaurant met directe lunchmogelijkheid?

Training in Utrecht met bedrijfsuitje

Naast de noodzakelijke inspanning (training) organiseren wij ook combinaties met een gewenste ontspanning (uitje). Op een andere plek, op loopafstand van de trainingslocatie. Bijvoorbeeld een dagdeel/paar uur voor of na de training. Denk aan een lunch, stadswandeling, borrel of walking dinner! We kiezen dan altijd voor het centrum van Utrecht.

Het is dan ook niet zo gek dat we in Utrecht een 2e ‘poot’ hebben, namelijk Bedrijfsuitjes in Utrecht. Voortgekomen uit de service bij onze trainingen.

Bedrijfsuitjes in Utrecht

Bedrijfsuitjes in Utrecht

Bedrijfsuitjes in Utrecht

Ja hoor, jouw organisatie kan via De Training Company ook uitsluitend een bedrijfsuitje boeken. Komt er een jaarlijkse personeelsdag? Wij hebben diverse leuke mogelijkheden die je rechtstreeks kunt aanvragen. De bedrijfsuitjes vinden plaats in het oude centrum van Utrecht onder leiding van onze eigen, leuke, professionele gids Iris.

Stadswandelingen

Wij nemen jou en de mensen van jouw afdeling, team of organisatie mee naar plaatsen waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Onze gids Iris vertelt over de ontwikkeling van de oude stad en over mooi plekjes in het oude centrum.

Lees meer over onze stadswandelingen in combinatie met een training

Arrangementen

Er zijn 5 arrangementen die je naast of in combinatie met een inspannende training kan doen:

1. Stadswandelingen
2. Lunch, borrel, diner
3. Walking Dinner
4. Fietsen of steppen
5. Op het water

Lees meer over het combineren van 5 arrangementen met trainingen

Ook het programma Bedrijf in Beweging  kan goed ingepast worden in een themadag. Tenminste als jullie van muziek houden ….